MyWatch.nu

Klocka med tryck
Hem > Klocka med tryck

Klocka med tryck

Funderar du på att införskaffa en klocka med tryck? Oavsett om du har ett armbandsur, en väggklocka, eller kanske en bordsklocka – kan du enkelt sätta din egen prägel på klockan. Att märka klockan med exempelvis företagets namn eller logotyp, bidrar till att du synliggör ditt varumärke. Dessutom är en klocka ett snyggt inslag på kontoret eller hemmet, medan ett armbandsur blir en fin detalj runt din handled. Nedan tipsar vi om fyra professionella återförsäljare som erbjuder klocka med tryck online. Du kan även läsa mer om fyra fördelar med reklamklockor – och varför du bör satsa på denna typ av profilprodukt.

Köp personlig klocka med tryck

Det finns många återförsäljare du kan vända dig till om du söker en personlig klocka med tryck. Vi har listat tre duktiga aktörer som är experter inom området, och som har lång erfarenhet inom tryckbranschen.

Tryck O Profil

Vill du profiliera ditt företag med en snygg och stilren klocka? Tryck O Profil erbjuder reklamklockor av alla slag. I deras utbud kan du botanisera bland bordsur, alarmklockor eller armbandsur. Här finner du exklusiva klockor att använda för eget bruk, men även enklare varianter att dela ut till kunder. När du beställer en vara från Tryck O Profil erbjuds du en kostnadsfri digital skiss före korrektur – så att du ska bli helt nöjd. Önskar du personlig rådgivning hjälper de dig att hitta rätt modell. Hitta din favorit i deras breda sortiment!

Cicero Tryck & Media

Hos Cicero Tryck & Media finner du mängder med profilklockor för olika ändamål. I deras utbud kan du välja fritt mellan modeller i olika färger och prisklasser. Cicero Tryck & Media har verkat i branschen sedan år 2007, och har lång erfarenhet av både grafisk produktion och media. De vet därmed också vad som krävs för att ta fram och designa reklamklockor på bästa sätt. När du beställer en klocka hos Cicero Tryck & Media kan du förvänta dig service på högsta nivå, men även förmånliga priser. Beställ din klocka redan idag!

Plustryck.se

Beställ en klocka med tryck till företaget hos Plustryck.se. Här finner du väggklockor, väckarklockor och armbandsur av hög kvalitet. Klockorna fungerar utmärkt att ge bort som en företagsgåva, men även för att pryda det egna kontoret. Fördelen med att handla din profilklocka hos Plustryck.se är att du kan se ditt pris direkt i kassan, utan att behöva invänta en offert på din beställning. De erbjuder dessutom snabba leveranser och många bra betalalternativ.

4 fördelar med reklamklockor

Reklamklockor och andra typer av profilprodukter bidrar till att du enkelt kan synliggöra ditt varumärke med egen märkning eller tryck. Hos många tryckföretag har du dessutom möjlighet att helt välja din egen design och stil på produkten du beställer. Nedan har vi listat fem fler fördelar med reklamklockor.

  1. Reklamklockor kommer i många olika modeller och har flera användningsområden
  2. Klockor med tryck är en en kostnadseffektiv och långsiktig form av marknadsföring
  3. De är perfekta som gåvor till kunder och anställda
  4. Ger företaget en ökad varumärkeskännedom