MyWatch.nu

GANT
Hem > GANT

GANT klockor

Det ursprungligen amerikanska märket GANT producerar lyxiga klockor i elegant amerikansk stil, men vänder sig samtidigt även till personer med lägre budget för klockor än det genomslittlige märket för lyxklockor, med lägre ingångspris.

Hitta GANT-klockor billigt

GANT-klockor står ut bland många andra märken för lyxklockor genom att erbjuda kvalitativa och stilfulla klockor i amerikansk design som inte enbart vänder sig till de med allra störst budget. En fördel med GANT-klockor är dessutom att de lätt går att hitta utanför de stora och exklusiva butikerna för lyxvaror. Du kan enkelt besöka en tillgänglig och lokal återförsäljare av GANT-klockor, antingen personligen på plats i en fysisk butik nära dig, eller via digitala butiker på internet, när du vill köpa en bra och rimligt prissatt klocka från GANT.

Populära GANT klockor

En GANT-klocka känner du igen på dess eleganta och tidlösa utformning, som passar lika bra på kontoret som tillställningen – och som ofta har ett förmånligt ingångspris som passar de flesta. Deras populära modeller inkluderar bland annat Phoenix, Ridgefield och Franklin.

GANT Phoenix

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Herrar som önskar en rimligt prissatt och mångsidig klocka 

Cirkapris: 750-1 700 kronor beroende på modell

Phoenix är en GANTklocka för herrar i rostfritt stål med enkel och stilfull design, med en urtavla som både har minuter och timmar utsatta, och i ett litet fönster visar dagens datum. Den är vattentät på upp till 50 meters djup, och har ett elegant mönstrat armband i rostfritt stål och silverfärg. En utmärkt och mångsidig klocka med bra pris.

Köp online

GANT Ridgefield

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Herrar som önskar dag- och datuminformation för ett bra pris

Cirkapris: 1 000-2 000 kronor beroende på modell

Ridgefield är en elegant herrklocka i rostfritt stål från GANT som utmärker sig genom sina självlysande visare för användning i mörker, sin 24-timmars urtavla, och dess mindre urtavlor för datum och veckodag. Dessutom är den vattenresistent på upp till 50 meters djup, och har tidtagarfunktion. En praktisk klocka med en tillgänglig prisnivå.

Köp online

GANT Franklin

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Herrar som önskar klockor med elegant atmosfär av motorsport

Cirkapris: 1 000-2 000 kronor beroende på modell

Franklin är en herrklocka från GANT som utmärker sig genom sin stiliserade och nedskalade design som drar tankarna till racerbilar och motorsport, men som samtidigt känns klassisk och elegant. Den är gjord i rostfritt stål och är vattenresistent på upp til 50 meter under ytan, och passar bra för såväl fritid som jobb och tillställningar.

Köp online

GANT Park Hill

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Herrar som önskar en vacker klocka men inte behöver specialfunktioner

Cirkapris: 750-1 500 kronor beroende på modell

Park Hill är en snygg herrklocka från GANT som genast utmärker sig genom den vackra kontrasten mellan den ljusa eller mörka urtavlan – beroende på modell – och den roséguldfärgade boetten, visarna och indexmarkeringarna. Den är vattentät på upp till 50 meters djup, men har fokuserat inga specialfunktioner – därav det låga ingångspriset för en vacker klocka som även fungerar som modeaccessoar.

Köp online

GANT Durham

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Herrar som gillar ett subtilt marinmotiv på en praktisk och bra prissatt klocka

Cirkapris: 1 000-2 000 kronor beroende på modell

Durham är en stilig herrklocka från GANT i rostfritt stål, med lätt marin atmosfär i och med dess kombination av roséguldfärgad boett, tonad urtavla och blåa visare och markörer. Klockan är vattenresistent på upp till 50 meters djup och har mindre urtavlor inuti huvudurtavlan som visar dagens datum och veckodag. En snygg och praktisk klocka med lågt ingångspris.

Köp online

GANTs historia

Det ursprungligen amerikanska märket GANT grundades 1949 i New York av den ukrainske immigranten Bernard Gantmacher. Bernard och hans fru jobbade med textil, och företagets verksamhet var ursprungligen främst fokuserad på skjortor och andra kläder, men utvidgade sedan sin verksamhet för att även producera klockor. Dessa hade inte bara kvalitet och elegans med en klassiskt amerikansk stil, utan var också utformade och prissatta för att vara tillgängliga för gemene man – inte enbart de med stor budget för exklusiva klockor.

1999 köptes GANT upp av det svenska företaget Pyramid Sportswear och förlade sitt högkvarter till Stockholm, och igen 2008 av det schweiziska företaget Maus Frères.