MyWatch.nu

Calvin Klein
Hem > Calvin Klein

Calvin Klein klockor

Det amerikanska modehuset Calvin Klein, grundat av modedesignern med samma namn, producerar även lyxiga klockor som del av deras märke Calvin Klein Watches + Jewelry, som dessutom har ett lågt ingångspris och lämpar sig för de flesta budgetnivåer.

Hitta Calvin Klein-klockor billigt

Klockor från Calvin Klein utmärker sig i de lyxiga klockornas värld genom att inte bara vända sig till de med hög budget och mycket pengar att spendera, utan det går utmärkt att köpa en Calvin Klein-klocka även för lägre ingångspris. Du behöver med Calvin Klein inte heller besöka särskilda butiker för lyxprodukter eller titta på andrahandsmarknaden, utan även lokala återförsäljare har klockor från Calvin Klein för bra priser – både på deras webbsida och genom att besökda dem på plats i deras fysiska butiker.

Populära Calvin Klein klockor

Utöver sitt lägre ingångspris utmärker sig Calvin Klein-klockor även genom sin tidlösa design, med minimalistiskt elegant användning av geometri. Några av deras populära modeller inkluderar Classic, Dainty, High Noon och Posh.

Calvin Klein Classic

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: De som önskar en kvalitativ klocka för mindre pengar

Cirkapris: 1 000-3 000 kronor beroende på modell

Classic är en stilig klocka från Calvin Klein med enkelt elegant och minimalistisk utformning som precis som namnet känns klassisk. Den är i unisexutformning med borstat stål, och passar de flesta, för de flesta situationer. En kvalitativ klocka för såväl jobbet som tillställningen och fritiden, med ett mycket överkomligt ingångspris.

Köp online

Calvin Klein City

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: De som önskar en minimalistisk och robust herrklocka

Cirkapris: 1 200-2 500 kronor beroende på modell

City är stiliga klockor från Calvin Klein som är särskilt utformade för herrar. De utmärker sig med en elegant minimalistisk och geometrisk utformning, med ett snyggt trelänkat armband som ger klockan ett robust intryck. Klockan är gjord i rostfritt polerat stål och är vattenresistent på upp till 30 meters djup.

Köp online

Calvin Klein Time

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Herrar som önskar klocka med datumvisare

Cirkapris: 1 000-2 700 kronor beroende på modell

Calvin Kleins kollektion Time är stiliga CK-klockor i rostfritt stål som är särskilt utformade för herrar. De utmärker sig genom att utöver tid på dygnet också ha ett litet fönster på urtavlan där dagens datum visas, och finns med armband i både rostfritt stål och i läder. En snygg klocka för både affärer och fritid.

Köp online

Calvin Klein Posh

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Den som vill ha en stilfull klocka som inte kostar alltför mycket

Cirkapris: 1 000-3 300 kronor beroende på modell

Posh är stilfulla CK-klockor som finns både i modeller avsedda för damer och herrar, med boett på 32 mm respektive 42 mm. Klockorna är utformade i rostfritt stål med en minimalistisk och stilren design, och vissa modeller inkluderar dessutom en tidtagarfunktion. En fin klocka som passar även på tillställning och fest utan att för den sakens skull vara dyr.

Köp online

Calvin Klein High Noon

Bildkälla: Ur&Penn

Passar för: Herrar som söker en enkel klocka med tidlös design

Cirkapris: 1 000-3 700 kronor beroende på modell

High Noon är en enkel och stilren klocka från Calvin Klein som främst har herrar som målgrupp. Den är gjord i rostfritt stål med urtavla i flera färger, däribland en snyggt kontrasterande blå, och finns även i modeller med inbyggd tidtagare. Armbandet till klockan finns både i meshvariant av rostfritt stål och av läder.

Köp online

Calvin Kleins historia

Det amerikanska modehuset Calvin Klein grundades 1968 i New York City av den välkände modedesignern med samma namn, tillsammans med sin barndomsvän, affärsmannen Barry K. Schwartz. Calvin Klein designade och sålde först och främst moderiktiga kläder och parfymer, och kom bland annat att bli kända för deras underkläder.

År 1997 började de dock även sin verksamhet inom urmakeri under varumärket Calvin Klein Watches + Jewelry, och utmärkte sig genom att göra kvalitativa klockor med en elegant minimalistisk och geometrisk design, med ingångspris satta så att de var tillgängliga även för de med en lägre budget. År 2002 köptes företaget upp av det amerikanska klädesbolaget PVH.