Kundtjänst: 08-35 65 31

Öppettider: Måndag-Fredag 10:00-19:00

OFFICIELL VÄRLDSGARANTI 2-5 ÅR 105% PRISGARANTI HELFÖRSÄKRADE LEVERANSER 90 DAGARS ÖPPET KÖP
X

OM MYWATCH - ÅTERFÖRSÄLJARE AV EXKLUSIVA KLOCKOR

Vi som driver MyWatch har ett stort intresse för mode, exklusivitet samt servicekänsla. Innan vi lanserade MyWatch kände vi att utbudet av exklusiva klockor från välkända varumärken var väldigt begränsat på Internet.

Affärsidén föddes ur detta; män & kvinnor, oavsett ort, skulle få möjligheten att köpa exklusiva klockor från kända varumärken genom en modern och välsorterad Internetbutik.

Genom våra samarbeten med stora etablerade företag kan vi idag erbjuda kortbetalning online, köp mot faktura, räntefri avbetalning genom Klarna eller Wasakredit. För den som föredrar finns även möjlighet att hämta samt betala för sin beställning vid vårt utlämningscenter som ligger vid World Trade Center, Klarabergsviadukten 70 i Stockholm City.

DÄRFÖR STARTADE VI MYWATCH

I dag handlar flera miljoner svenskar online varje år. Fördelarna för våra konsumenter på MyWatch är många, lägre pris, större utbud, och mindre stress för exakt samma produkt som hos den fysiska butiken som oftast debiterar 10-30% mer för exakt samma vara.

När du köper en klocka hos oss på MyWatch kan du också alltid vara säker på att få en fabriksny klocka då våra klockor inte har varit föremål som skylt exemplar i butik och eller service exemplar. Alla klockor som vi får beställningar på beställs in direkt för våra kunders räkning genom de samarbeten vi har med auktoriserade återförsäljare i Europa som för de varumärken som vi marknadsför på MyWatch.

Idag omsätter MyWatch över 25 miljoner SEK varje år.

Att börja sälja exklusiva klockor på nätet är väldigt inspirerande och utmanande och vi hoppas att du som besökare känner att vår butik speglar samma seriositet och professionalism som vi som arbetar med MyWatch eftersträvar att ge våra kunder.

Idag har MyWatch samarbetsavtal med över 15st auktoriserade återförsäljare i Europa och förhandlar och pressar priserna gentemot våra leverantörer tack vare den höga omsättning som vi har.

Detta leder till att du som konsument kan få ett bättre pris, en personlig service och framförallt välja ur ett mycket brett sortiment. Vi är mycket stolta och glada över att vi idag kan erbjuda över 10 000 unika modeller inom vårt sortiment till mycket attraktiva priser och snabba leveranser.

Vi jobbar ständigt med att utvecklas, sätta upp nya mål och nå nya nivåer. Det är tack vare dig detta är möjligt. Utan dig skulle det inte vara möjligt för oss att utvecklas och fortsätta pressa priserna samt ge en hög kvalitativ personlig service. Vi är mycket tacksamma över att du känner intresse för MyWatch och tar del av vårt företag. 

NAMNET MyWatch?

Några kanske undrar varför vi valde namnet MyWatch. Likt vårt sortiment namngavs företaget med omsorg och på samma sätt utvecklades logotypen under en lång tid för att tydligt visa den exklusivitet och genuinitet som MyWatch står för. MyWatch är idag ett varumärkes registrerad figur hos Patent och Registreringsverket.

SORTIMENT

MyWatch utbud utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning av välkända och exklusiva varumärken, där hög kvalité är den avgörande faktorn för att en vara ska kunna publiceras hos oss.

Arbetet med att välja ut lyxvarorna pågår dagligen. Det gäller att vara noga och ständigt söka nya vägar för att utforska och förnya. Vi gör regelbundet resor, både inom och utanför Sveriges gränser, för att besöka mässor, leverantörer och samla mer inspiration och kunskap.

Vår tanke är att sortimentet, på bästa sätt, ska vägleda dig som kund då du gör valen till din personliga stil.

TRYGGHET

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt, fria byten samt full returrätt i 90 dagar från mottagen leverans om du inte skulle vara nöjd med din köpupplevelse eller produkt.

Då det kommer till transport och betalning arbetar vi endast med starka och pålitliga samarbetspartners såsom Posten, DHL, Klarna, Visa, Mastercard, American Express m.m.

Detta gäller även i valet av leverantör för respektive varumärke. Vi arbetar endast med officiella parter och garanterar att samtliga artiklar i vårt sortiment är äkta med all tillhörande dokumentation. Vidare är vi certifierade av Certifierad E-handel och kan uppvisa ett gott kreditbetyg. Vi går dessutom att finna på prisjakt.nu, en oberoende hemsida där du som kund kan betygsätta samt kommentera våra produkter och vårt arbete. Prisjakt.nu leder till att vi successivt kan förbättra och utveckla vårt företag, något vi enbart ser fördelar i.

ENKELHET

Enkelhet innebär för oss en lättnavigerad hemsida, lättillgänglig information, tydliga bilder samt att du som kund ska uppleva köp samt eventuella byten och returer problemfria.

MEDARBETARE

En av MyWatch viktigaste tillgång är våra medarbetare som dagligen betjänar och hjälper er kunder. Då vår vision och affärsidé bygger på kvalité, hängivenhet och kunskap strävar vi som arbetar här ständigt efter att leva upp till era höga förväntningar.

Omsorg är ledordet i samtliga steg hos oss. Vi försöker även vara lyhörda och ödmjuka för att ständigt kunna förbättra oss. Om du har några förslag eller tankar är du alltid välkommen att kontakta oss.

MWS Group AB

Org: 556941-3106