Kundtjänst: 08-35 65 31

Öppettider: Måndag-Fredag 10:00-19:00

OFFICIELL VÄRLDSGARANTI 2-5 ÅR 105% PRISGARANTI HELFÖRSÄKRADE LEVERANSER 90 DAGARS ÖPPET KÖP
X

Full kontroll över din order

Hos oss på Mywatch finner du ett sortiment på över 10 000st olika modeller. Skulle du inte finna modellen du söker kan du kontakta vår kundtjänst online, via mail eller telefon för att snabbt och smidigt få leveransbesked och pris. Prata gärna med vår Live support som du finner nere i högra hörnet.

Så fort din order kommit in till oss kommer vi omedelbart börja administrera din order.

När du lagt din order hos oss kommer du få en leveransbekräftelse skickad till din mail. Där står vilken klocka du valt, pris, moms samt valt betal och leveranssätt. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundorienterade kundtjänst för vidare information.

När vi tagit emot din beställning kommer vi omgående att börja hantera din order. Den uppskattade leveranstiden står angivet på produktsidan för respektive klocka. Den normala väntetiden är 4-12 arbetsdagar från lagd order.

Observera dock att leveranstiden är en uppskattning från vår sida och ingen garanti.  Vi arbetar hela tiden för att ge dig bästa möjliga service och för att du ska känna dig nöjd och trygg under tiden du väntar på din beställning.  Du är alltid välkommen att kontakta oss om leveransstatus för din order eller om du har några övriga frågor eller funderingar.

 

Så fort vi fått in din klocka till vårt lager kommer vi paketera och leverera din order inom 24h.
Har du istället valt att hämta och betala din klocka på vårt kontor kommer du få information per e-mail. När vi skickat din klocka kommer du få en leveransbekräftelse per e-mail med bifogat försändelsenummer från leverantören.

När din order finns att hämta ut kommer du få ett sms skickat till din mobiltelefon. Du kan då hämta upp din beställning när så du önskar under ombudets öppettider.
Givetvis är din leverans också 100% försäkrad fram tills du kvitterat ut klockan från ombudet.

HUR VI ARBETAR

Många har sedan vår start 2013 undrat hur vi kan sälja klockorna till 15-25% rabatt mot de fysiska butikens priser och här nedan får du en liten översikt på hur vi på MyWatch arbetar.

 

 

MyWatch sätter uppe egna unika samarbetes avtal med auktoriserade återförsäljare för de varumärken som vi för i vårt sortiment.
Med tanke på den volym som vi köper in klockor för får vi kraftigt reducerade priser hos de leverantörer vi samarbetar med. På ett enkelt sätt skulle man kunna säga att vi har förhandlat fram ett lägre pris för din räkning.

Hos oss på MyWatch kommer du som kund i
första hand och för oss
är din köpupplevelse av
största vikt.

Vi eftersträvar att alltid erbjuda de bästa priserna.

I snitt levereras 70% av MyWatch beställningar inom 12 arbetsdagar från lagd order.

Vi på MyWatch säljer klockor för över 2 miljoner SEK varje månad vilket gör oss till en av Skandinaviens snabbast växande onlinebutik på marknaden.

Vi är den enda nätbutiken som erbjuder möjligheten att hämta & betala för sin beställning på plats i Stockholm City.

Maila/ring eller konsultera med oss online nu så kanske vi har möjlighet att ge dig en ändå bättre deal.

Våra recensioner på Prisjakt
når över 9,50 av 10 i betyg.